Sticka något under din resa

Att resa är något som väldigt många uppskattar. Det är givande på många sätt att besöka platser i andra länder, och lära mer om andra kulturer. Något som många dock finner ganska tråkigt är själva restiden.

Det går dock att göra restiden mindre trist, det enda du behöver göra är att hitta ett bra tidsfördriv. Du kan till exempel passa på att sticka något på resan. Det spelar ingen roll om du åker till Vitryssland för att lära dig mer om hur landet såg ut förr och hur det ser ut nu, eller om du åker till Kanarieöarna för att njuta av solen och värmen. Med ett stickprojekt i dina händer känns det som att timmarna går snabbare. Beställ på nätet innan så att du har allt du behöver när det är dags att åka.

Välj ett projekt som passar resmålet

När du ska sticka på resan kan det vara en god idé att välja ett projekt som passar resmålet. Om du ska åka på skidresa kanske du vill sticka ett par varma sockor som du kan ta på dig efter en lång dag i skidbacken. Om du å andra sidan åker till varmare breddgrader kanske du hellre vill sticka en filt som du kan ligga på vid sidan av poolen.

Arkiv

Kategorier