Besök Silichi Ski Resort till vintern

Även om sommaren är här och vintern känns väldigt långt borta är det aldrig för tidigt att planera din skidsemester. Dessutom drömmer du säkerligen om att komma iväg och se något nytt, bort från de redan kända svenska backarna. Belarus och Silichi Ski Resort står och väntar på just ditt besök.

Om Silichi Ski Resort

Den ligger endast 32 km bort från Minsk och är öppet året runt. Den är en av de mest uppskattade rekreationsområdena i Belarus. Under vintern är den öppen och har fyra skidspår, en snowboard park, träningscenter, barnbacke och bland annat spa. Detta gör denna resort redo för alla i familjen. Dessutom finns både hotell och gästhus att välja på. Du är aldrig långt borta från att starta dagen med att leka i snön. Köp något nytt som till exempel ny mössa, goggles eller solglasögon och ge dig ut i backen.

Sommarbesök

Fina skidbackar är inte allt vad Belarus har att erbjuda. Det finns mycket andra sevärdheter du kan koppla av med efter en lång dag i backen. Centret är givetvis också öppet på sommaren och har ett stort utbud av sommarsporter, som exempelvis tennis, cykling, karting och paintball.

Belarus har något för hela familjen, året om. Du kan också passa på att besöka någon av alla slott listade av UNESCO.

Arkiv

Kategorier